/345689/1-Greentest-1a-3-urządzenie-do-oznaczania-azotanów_share/wp-upload.jpeg /pics/1_345689/Greentest-1a-3-urządzenie-do-oznaczania-azotanów.jpeg 0 /345689/2-Greentest-1a-3-urządzenie-do-oznaczania-azotanów_share/wp-upload.jpeg /pics/2_345689/Greentest-1a-3-urządzenie-do-oznaczania-azotanów.jpeg 1 /345689/3-Greentest-1a-3-urządzenie-do-oznaczania-azotanów_share/wp-upload.jpeg /pics/3_345689/Greentest-1a-3-urządzenie-do-oznaczania-azotanów.jpeg 2

Greentest-1A-3, urządzenie do oznaczania azotanów w warzywach, owocach i mięsie, miernik promieniowania, troska o zdrowie swojej rodzinyt

Narzędzia
zł1 507.13 zł1 638.17

Kolor:

Gwarantowane bezpieczny wyjazd

Analizator zdrowia gorąca sprzedaż, tester żywności 3s, narzędzia do testowania warzyw i owoców

Jak przydatne są twoje świeże owoce i warzywa?

Nawozy zawierające niezbędne elementy dla wzrostu roślin, są używane do uprawy owoców i warzyw.Jednak niewłaściwe korzystanie z technologii produkcji, stosowanie niedozwolonych nawozów, pestycydów i środków chemicznych, a także podwyższony poziom stężenia nawozów w glebie - wszystko to może spowodować poważne szkody dla zdrowia.Ze wszystkich substancji, które dostają się do gleby z nawozami, azotany są jednymi z najbardziej szkodliwych, jeżeli są spożywane w nadmiarze.Stałe spożywanie żywności o wysokiej zawartości azotanów może spowodować zwiększone ryzyko wystąpienia poważnych chorób.

Narażony jest na to, czy jesteś na działanie niebezpiecznych chemikaliów rolniczych?Wielu rolników wnoszą zbyt dużo nawozów.Może to spowodować небезопасному poziomu zawartości azotanów w owocach i warzywach.Jest to szczególnie niebezpieczne dla dzieci.

azotany i azotyny w owocach i warzywach: ryzyko dla zdrowia człowieka

Większość ludzi, dbających o swoje zdrowie, wiedzą o szkodliwości pestycydów zawartych w świeżych owocach i warzywach.Mało kto wie, że świeże owoce i warzywa poddaje się je na działanie niebezpiecznych azotanów.

Azotany

Pestycydy

Celem

Wzrost plonów

Należy chronić rośliny przed szkodnikami

Gdzie znalazłeś

Wewnątrz owoców i warzyw

Zewnętrzna powłoka wewnętrzna

Efekt

Długoterminowe ryzyko poważnych chorób rakotwórczych

Długoterminowe ryzyko poważnych chorób rakotwórczych

Gdzie jest regulowana

Europa/Rosja

Większość krajów

Potencjalny ryzyko

Około 60% są zgodne z normami

Szacuje się, że 99%+ jest zgodny ze standardami

Świadomość

Niski

Wysoki

Z powodu braku aktów normatywnych i świadomości konsumentów azotany w świeżych owocach i warzywach stanowią większe zagrożenie, niż pestycydy

Co mówią eksperci

Aby uzyskać maksymalne korzyści dla zdrowia od stosowania zalecanych warzyw, staje się coraz bardziej ważnym zapewnić bezpieczeństwo owoców i warzyw, które wprowadzamy do naszego organizmu i organizm naszych bliskich, kosztem maksymalnego możliwego ograniczenia wpływu azotanów i azotynów.

- Priscilla Lau, hong kongu, dietetyk

Aby zapewnić maksymalne korzyści dla zdrowia z warzyw i owoców, jeszcze ważniejsze, niż wcześniej ustalić, czy żywność, którą jemy, standardy bezpieczeństwa w azotany i нитритам.

- Leah Lau, hong kongu, dietetyk

Azotany w naturalny sposób znajdują się w naszych owocach i warzywach, mała ilość nie zaszkodzi, ale nasz organizm zamienia nadmiar azotanów w azotyny.A kiedy azotyny trafiają do żołądka, kwasowe środowisko może prowadzić do powstawania нитрозамина, który jest rakotwórczy i może poważnie zaszkodzić naszemu zdrowiu.Według danych Światowej organizacji zdrowia, obecnie spożywamy 10 razy więcej azotynów, niż jest to zalecane.Jedzenie świeżych owoców i warzyw - to dobrze, ale nie możesz zobaczyć najbardziej przydatne, po prostu patrząc na zewnątrz.

- Dr Робертусван Shea, holenderski naukowiec-medic

Jest różnica

Nasza firma stara się zmienić jakość życia i chronić nas i nasze dzieci przed działaniem szkodliwych zanieczyszczeń, azotanów i azotynów.W rezultacie opracowano rewolucyjny nowy sprzęt do testowania bezpieczeństwa żywności – Greentest, która pozwala wykrywać owoce i warzywa uprawiane prawidłowo, i oceniać stężenie azotanów.To pomaga nam zaspokoić nasze pragnienia "zielonej życia" - potrzeć lampę.

Teraz możesz określić szkodliwe owoce i warzywa za pomocą tego przenośnego sprzętu do testowania bezpieczeństwa żywności, zwłaszcza w celu wykrycia azotanów w owocach i warzywach...

Chroń siebie i swoją rodzinę, po Prostu włóż sondę na próbkę, aby łatwo odczytać wyniki testu w zaledwie 3 sekundy

Sprawdzanie stanu swoich owoców i warzyw zajmuje tylko 3 sekundy

Jak to działa?

Greentest działa poprzez pomiar przewodności badanych owoców lub warzyw.

Niski opór = wyższą zawartość azotanów

Obecność azotanu jonów w materię organiczną znacznie zwiększa przewodność.Jest to pomiar różni się w zależności od stężenia jonów i komórkowej struktury badanego owoc lub warzywo.

Kalibracja za pomocą dokładnych badań

Nasi naukowcy opracowali protokoły oznaczania zawartości azotanów Greentest za pomocą spektrometru mas w celu określenia poziomu azotanów w dużej ilości próbek owoców i warzyw.

Badania wielu próbek w warunkach laboratoryjnych pozwoliło nam ustalić normatywne poziomy dla różnych rodzajów owoców i warzyw.

Wysoki stopień dokładności

Wyniki zostały zastosowane do testowania algorytmów, które zostały zakodowane w urządzeniu Greentest.Urządzenie zostało dokładnie sprawdzone na próbkach, które później zostały przetestowane za pomocą spektrometru mas.

To sprzęt dla zapewnienia bezpieczeństwa żywności certyfikat na dokładność ponad 90% zgodnie z testowaniem osoby trzeciej.

To więcej niż wystarczająco dla przeprowadzenia rzetelnej oceny zawartości azotanów.

Konstrukcja urządzenia

Dane techniczne

Zakres pomiaru stężenia szkodliwych substancji

30 - 9999 mg/kg

Czas pomiaru

~ 3 sek.

Dopuszczalny błąd podstawowy pomiaru

5 - 40%, jak zwykle

Źródło zasilania

Akumulator litowo-jonowy

Prąd ładowania akumulatora

250 MA

Dodatkowe źródło zasilania

USB

Prąd ładowania USB

250 MA

Zakres napięcia zasilania

5 W

Czas użytkowania

Do 6 godzin**

Wymiary

122 × 52 × 14 mm

Waga

85 g

Rozdzielczość kolorowego wyświetlacza TFT

320 × 240

Temperatura pracy

0 ± 50 ℃

UWAGA:

* Wzrost liczby obserwacji prowadzi do większej dokładności wyników.

* Czas użytkowania określono dla domyślnych ustawień urządzenia i pojemność akumulatora 1000 mah.

Poziomy dopuszczalnych zawartości substancji szkodliwych w owocach i warzywach (mg/kg produktu)

Sku: w345689


  • Numer modelu: ZIELONY TEST-1A-3
  • Nazwa firmy: МЛХДЖ, Najbardziej zielony
  • Słowo kluczowe: tester żywności
  • Miejsce pochodzenia: Guangdong, Chiny
  • Funkcja: test na azotan do warzyw, owoce, Mięso, test promieniowanie
  • Siła: Elektroniczny
  • Język: Arabski, Rosyjski, Angielski, Ukraiński, Wietnamski, itp.
  • Typ: Części do Narzędzi Ręcznych
  • Tryb ładowania: USB
  • opakowanie: Bezpieczny i silny
  • Pochodzenie: Chiny Kontynentalne
  • Kolor: Biały
  • Gwarancją: Więcej
  • Indywidualne wsparcie: Oem

Opinie klientów

Na podstawie 0 Opinie Napisz recenzję

Napisz recenzję

Ocena

Produkty powiązane

Produkty, które warto zobaczyć